O familie din Oradea nemultumita de conditiile de vizitare a cetatii Deva cere despagubiri primariei

Pe site-ul primariei Deva la rubrica PETITII o familie din Oradea a lasat un mesaj prin care isi arata nemultumirea fata de conditiile de vizitare a cetatii Deva, ca urmare cere sa i se returneze banii pe biletul de urcare/coborare cu telecabina.

Cetatea Deva
Sursa foto

Rizea George
Buna ziua. Ieri, 31 ianuarie, am sosit tocmai din Oradea pentru a vizita cetatea Deva, pentru prima oara dupa 20 de ani. Am parcurs un drum de 380 km dus-intors. Am ajuns la baza cetatii, am cerut doua bilete doar pentru urcare, caci am dorit sa ne intoarcem pe jos. “Nu se poate, drumul e inchis. – Bine. ” Am luat dus-intors. Cand am ajuns sus, stupoare: putin peste 100 de trepte, care nu duc nicaieri. Totul un santier, totul inchis. Nici macar un restaurant sau o cofetarie. NIMIC! O DECEPTIE COMPLETA ! Am plecat fara sa vizitam practic nimic, dupa 380 km parcursi. In concluzie, AM DORI sa fiti intelegatori si sa ne RAMBURSATI BANII pe BILETELE de URCARE-COBORARE. Macar atat sa oferiti turistilor care NU am nici macar posibilitatea SA STIE ca sus e totul inchis, caci jos la imbarcare nu scrie nimic, nimeni nu zice nimic, si nici pe maretul site al Primariei nu exista vreo informatie. Astept un raspuns din partea dvs pe email! Cu dezamagire, Familia Rizea. (Sursa)

4 thoughts on “O familie din Oradea nemultumita de conditiile de vizitare a cetatii Deva cere despagubiri primariei

 1. ca este acolo un santier care parca nu se mai termina, da, dar sa ai pretentia sa gasesti restaurante intr-un sit arheologic si o cetate medievala este deja o ABSURDITATE :”Nici macar un restaurant sau o cofetarie. NIMIC! O DECEPTIE COMPLETA !” Daca pentru asta cineva viziteaza un monument istoric, probabil daca mergea la Sarmizegetusa Regia, vroia sa gaseasca acolo un kitch gen Disneyland cu moluri si restaurante si cere banii inapoi pentru ca …pietrele sunt prea vechi si EXPIRATE! Eu personal nu sunt de acord nici macar cu constructia telecabinei pe un deal declarat sit Natura 2000, cine vrea cu adevarat sa cunoasca istoria si natura, sa o ia la pas, asa cum am facut si eu de atatea ori! http://natura2000.mmediu.ro/site/172/rosci0054.html

 2. Felicitari celor care au inaintat aceasta petitie.
  Este o rusine sa ceri atatia bani pentru o plimbare cu liftu.
  Poate argumentul ar fi ca din acesti bani se sustine cladirea acestui santier (yeah right!), chiar si asa, turistii ar trebui sa stie.

  Pentru viitorii turisti, mai bine vorbiti cu un tanar din Deva si poate va explica cum se urci pe cetate (fara $$$) incat sa chiar vezi si sa simti ceva. Mai bine nu se atingeau de el.

  Cineva mai sus spuneaZ: “monument istoric”, bancul zilei de azi 15 februarie.
  Acest monument istoric e demult..istorie.
  Politics and Money!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *