DEVA SHOPPING CENTER | Când va fi inaugurată viitoarea ATRACȚIE a județului

DEVA SHOPPIG CENTER

În curând, municipiul Deva va intra în galeria selectă a orașelor din România. Noul MALL se anunță de pe acum ca destinația preferată a hunedorenilor pentru cumpărături și nu numai.


NEPI a obţinut autorizaţiile necesare pentru extinderea şi reconfigurarea cu 10.600 metri pătraţi a Deva Shopping Centre, în urma căreia vor fi construite zone comerciale de modă şi de entertainment, inclusiv un cinematograf cu şase ecrane.
Deschiderea este preconizată pentru septembrie 2015.
NEPI este primul fond de investiţii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucureşti, pe segmentul de piaţă creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) şi de la Londra, pe segmentul AIM.
Mall-ul care va fi construit în imediata vecinătate a hiperemarketului AUCHAN din Deva va avea o ofertă variată de magazine, dar şi de spaţii dedicate petrecerii timpului liber.
În incinta Mall-ului va funcţiona un cinematograf 3D care, potrivit proiectului, va avea 6 săli de proiecţie a celor mai noi filme. Tot în Mall va fi amenajat şi un loc de joacă.
Printre brandurile cunoscute care îşi vor deschide magazine în incinta noului Mall se numără H&M, C&A şi New Yorker, însă reprezentanţii administraţiei publice locale din Deva susţin că şi-au anunţat intenţia de a deschide magazine la Deva şi alte mărci cunoscute.
Mall-ul va găzdui şi un restaurant KFC, dar şi cafenele şi cofetării.
Potrivit proiectului, clienţii noului Mall vor avea la dispoziţie şi o parcare în suprafaţă totală de peste 30.000 mp, iar în incinta centrului comercial vor lucra aproximativ 300 de oameni.

Sursa:hunedoaralibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *