Primaria Devei a reclamat la politie Deva Gold

Sonda care foreaza in Deva. Foto; Octavian C. Tabac
Sonda care foreaza in Deva. Foto; Octavian C. Tabac

Chiar daca forajele care se fac pe strada Aurel Vlaicu din Deva sunt pe un teren privat si cu acordul proprietarului, Primaria Deva nu a primit de la Deva Gold autorizatia de constructie si avizul de la Romsilva, prin urmare a sesizat politia locala.

Un locuitor al Devei care a fost in audienta la primar ne povesteste:

“Astazi, 22.01.2014, am discutat la Primaria Deva despre forarile pe care Deva Gold le efectueaza pe strada Aurel Vlaicu. Din declaratiile reprezentantilor primariei am inteles ca acestea sunt facute pe teren proprietate privata. Cu toate acestea primaria a sesizat politia locala, deoarece compania Deva Gold nu a prezentat autorizatie de constructie. De asemenea, chiar daca se foreaza pe teren privat si in afara rezervatiilor aflate in zona, pana acum nu au fost prezentate autorizatii din partea Romsilva, desi acestea au fost solicitate de catre Primaria Deva.

Sambata, 25.01.2014, la orele 11.00, la primaria municipiului Deva va avea loc sedinta consiliului local privind aceasta problema. Sunt invitati reprezentanti ai companiei care a inceput forarile, precum si reprezentanti ai societatii civile din Deva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *