Scrisoare deschisă a societății civile adresată deputatului Bogdan Țîmpău

Grupul de initiativa “CIVITAS” Deva a adresat o scrisoare deschisa deputatului PNL de Hunedoara Radu Bogdan Țîmpău, privind votul sau pentru modificarea Codului Penal. Iata textul scrisorii:

Scrisoare deschisă a societății civile adresată deputatului Bogdan Țîmpău

Domnule deputat Țîmpău Radu Bogdan,

Am nădăjduit că, exponent al tinerei generații de politicieni fiind, veți promova valori, ca cinstea, corectitudinea, transparența, respectul față de cetățean. Am crezut că politica românească are viitor prin persoane ca dvs. , care lasă la o parte interesele de partid, atunci când acestea contravin bunului simț sau când sunt opuse interesului cetățeanului care v-a ales. Am sperat că puteți să ne dați un exemplu de demnitate și onoare, că ne putem privi în ochi, unii pe ceilalți, fără a ne fi rușine de ceea ce am făcut unii pentru ceilalți.

Am nădajduit, am crezut, am sperat… până mai ieri-alaltăieri. Votul cu modificarea codului penal, ne-a demonstrat că sunteți, din păcate, întâi de toate, politician, nu român, sunteti la dispoziția partidului, nu a celor care v-au ales, că ascultați mai mult de interese, decât de valorile interioare. Pentru astfel de voturi nu există scuze, nu există motivații, există doar ”păcat că ați votat așa, păcat că am sperat la altceva”.

Ne întrebăm dacă există remușcare, căință, regrete, după un asemenea vot? Nu de alta, dar contracandidatul dvs, din alegeri, penalul Mircia Muntean, a votat ”nu”, și asta nu pentru că și-ar fi dorit să voteze așa, ci pentru că iarăsi partidul a cerut-o. Fățărnicia nu are culoare politică!

Sursa: CIVITAS Facebook

One thought on “Scrisoare deschisă a societății civile adresată deputatului Bogdan Țîmpău

  1. Eu i-am trimis un mesaj cu următorul text:
    Aţi trădat poporul român aprobând legea minelor. Sunteţi direct răspunzători pentru problemele sociale şi neliniştile cetăţenilor acestei ţări. Nimic nu ne poate salva de Judecata Lui Dumnezeu. Nici o superimunitate parlamentară. Providenţa Divină lucrează şi prin oameni şi are pârghiile Sale. Au mai fost şi alţii care s-au jucat cu destinele a milioane de oameni şi ştim foarte bine cum au sfârşit. Ce pot să vă spun? Sărbători fericite, aşa cum le doriţi şi dumneavoastră tuturor românilor.Cosmin mă numesc şi numele meu nu are importanţă. Sunt unul dintre cei 20 de milioane de suflete care se roagă pentru ca dumneavoastră să luaţi decizii înţelepte pentru poporul şi ţara noastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *