„Bătrânul-şnur”, deveanul care a uimit la „Românii au talent”

Românii au talent ''batranul snur" Deveanul
Reîntors în mizerie şi cu grave probleme de sănătate, Florian Cârpaci trăieşte cu gândul la concurenţii de la „Serviţi, vă rog!”, difuzată la Pro TV.

Florian Cârpaci (82 de ani), deveanul care a impresionat o ţară întreagă prin numărul său de contorsionism, realizat pe scena show-ului „Românii au talent”, îşi trage ultimele speranţe de supravieţuire de pe urma ediţiei din acest an a „Serviţi, vă rog!”. Vestea că banii obţinuţi prin munca vedetelor invitate în emisiunea de divertisment îi vor fi donaţi l-a făcut pe Florian Cârpaci să exulte. „Vecinii mi-au spus că am apărut la televizor, la emisiunea „Serviţi, vă rog”, cu nea Mărin şi Bianca Drăguşanu spuneau că mă vor ajuta. Nu mi-a venit să cred”, spune bătrânul contorsionist, care în prezent trăieşte în mizerie, supravieţuind dintr-o pensie de handicap în valoare de 200 de lei.

A orbit în patru luni
În ultimele luni, problemele s-au ţinut scai de Florian Cârpaci. A strălucit pe scena show-lui de televiziune, dar s-a întors acasă la mila vecinilor. În plus, bărbatul a orbit aprope complet. „Nu mai văd decât umbre în faţă, însă chiar şi aşa, în timpul emisiunii cu nea Mărin, îmi lipesc urechea de televizor pentru a auzi ce fac ei acolo. Acum sunt necăjit, pentru că mi-a fost tăiat şi cablul, dar o să îmi povestească vecinii ce s-a întâmplat la „Serviţi, vă rog!”, mai spune deveanul.

Florian Cârpaci a ajuns până în semifinala concursului „Românii au talent”, în care s-a prezentat cu un număr de contorsionist. În ciuda vârstei sale şi a problemelor de sănătate, a reuşit să îşi treacă trupul printr-un cerc strâmt din oţel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *