REZULTATE ALEGERI DEVA. Petru Mărginean (USL) este noul primar al Devei

Petru Marginean noul primar al Devei iunie 2012

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. Petru Mărginean (USL) este noul primar al municipiului Deva, el obţinând aproximativ 52 la sută din voturi, învingându-l astfel pe principalul său contracandidat Dorin Gligor (USP), potrivit numărătorii paralele a USL, citate de Mediafax. Potrivit numărătorii paralele a USL Hunedoara, Uniunea a câştigat Consiliul Judeţean şi Primăria Deva.

Astfel, potrivit numărătorii paralele a USL Hunedoara, preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, care a candidat din partea USL, a câştigat Primăria Deva cu aproximativ 52 la sută din voturi, învingându-l astfel pe principalul său contracandidat Dorin Gligor (USP, formată din PDL, UNPR şi PNŢCD), care a obţinut circa 23 la sută din voturi.

Totodată, potrivit numărătorii, Viorel Arion, care a candidat din partea USP, a câştigat Primăria Hunedoara, devansându-l pe independentul Barna Bende, care a fost susţinut în alegeri de USL.

Potrivit sursei citate, în Haţeg, PSD a pierdut Primăria, edilul Nicolae Timiş find învins de candidatul PNL Marcel Goia.

Totodată, potrivit numărătorii paralele, Tiberiu Iacob Ridzi (USP) a câştigat cu peste 65 la sută un nou mandat la Primăria Petroşani.

De asemenea, după cinci mandate, primarul din Aninoasa, Ilie Botgros (USP), a pierdut alegerile la Primărie în favoarea reprezentantului USL Nicolae Dunca.

Sursa: romanialibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *