Călătorind într-un jeep, Fostul primar al Devei este scandalizat de un accident petrecut numai în mintea lui AUDIO

Circ à la Mircia pe post de final de campanie electorală. Accident de circulație inventat ca alte zeci de povești de Mircia Muntean. Poliţia caută în zadar probe care să dovedească pretinsa şicanare pe şosea a familiei Muntean. Nu există nici o urmă, nici un martor și nici un vinovat. În urma „agresiunii” închipuite nu a apărut nici o persoană rănită și nici o maşină zgâriată. Pentru a evita o discuție despre mânăriile mandatului, Mircia Muntean a mediatizat o criză de panică, panica omului care pierde în politică !

Cât de tare v-aţi speria dacă, rulând pe şosea într-un jeep robust, „v-ar şicana” un automobil, model anii ’80, la care v-aţi uita de sus? Întrebarea e ridicolă, dar aşa se pune problema. E doar una din întrebările rămase fără răspuns pe care poliţiştii şi le pun în ancheta efectuată în cazul pretinsei hărţuiri pe şosea reclamată de familia candidatului Mircia Muntean. Domnul Muntean, soţia acestuia, cei doi copii şi Cosmin Costa se aflau într-un SUV, marca Opel Antara, atunci când susţin că au fost „atacaţi” de ocupanţii unei limuzinei Mercedes, cu număr de Bulgaria. Un alt aspect dubios este cel legat de numărul „atacatorilor”. Potrivit declaraţiilor primarului Devei, jeep-ul în care se afla domnia sa a fost şicanat de mai multe maşini. Numărul e însă mereu altul. Mircia Muntean vorbeşte de cinci atacatori, pe urmă de doi, iar la poliţie s-au declarat patru (?!).

Panică şi „hai pa!”

O parte din scena panicii trăite în faţa camerelor de unii din membrii familiei lui Mircia Muntean a fost filmată, extrem de convenabil, în cadrul asigurat de Spitalului Orăşenesc Haţeg, oraş controlat de primarul Nicolae Timiş, aliat politic cu Mircia Muntean. Potrivit raportului poliţiei, nefiind vorba în cauză nici măcar de o entorsă, singurul diagnostic pus de medicii din Haţeg, pentru soţia şi fiica domnului Muntean, a fost un politicos, „atac de panică”. Evident, nici una dintre femei nu a rămas internată. Ar fi fost culmea !

„Habar nu avem cine e Mircia Muntean”

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, anchetarea persoanelor din Mercedesul cu număr de Bulgaria, despre care Mircia Muntean spunea că l-ar fi atacat pe şosea, nu a făcut decât să confirme ipoteza că primarul Devei joacă din nou la cacealma. Este vorba de doi bărbaţi din Olteniţa al căror ghinion a fost că s-au aflat pe acelaşi drum în acelaşi timp cu maşina primarului Devei. „Conducătorul şi pasagerul din automobilul marca Mercedes au fost audiaţi şi au declarat că nu au şicanat pe nimeni în trafic, nu cunosc persoanele care îi reclamă şi nu au fost implicaţi într-un eveniment rutier. Autoturismul lor nu prezenta nicio urmă de avariere. În plus, cei doi au declarat că nu au nici o legătură cu politica, că aceasta nu îi interesează”, precizează Bogdan Niţu.

Martorii spun că nu au văzut nimic suspect
Un şofer angajat al unei firme de distribuţie aflat în trafic la ora la care se presupune că s-ar fi petrecut şicanarea declară pentru postul de televiziune HD TV că a fost depăşit de SUV-ul familiei Muntean, dar nu a văzut nimic suspect în trafic, nici măcar maşina cu numere de Bulgaria. „Mergeam din Pui spre Haţeg, aproximativ în dreptul localităţii Galaţi am depăşit maşina cu numărul RAR deoarece avea o viteză redusă…după care prin Băieşti a revenit în spatele meu, mi-a dat blitzuri cu farul, am tras pe dreapta, l-am lăsat să depăşească şi nu l-am mai văzut până în parcare la fabrica de bere Haţeg…Nu am văzut nicio maşină care şicana pe drum. Nu am văzut nici maşina cu numere de Bulgaria de care se vorbeşte”, spune martorul. (ascultaţi pe www.zhd. ro mărturia)

Diagnostic: Panica omului care pierde în politică

Deci ce avem până aici? Nici o rană, nici o maşină lovită, nici un vinovat, două persoane într-un Mercedes care habar nu au cu cine au împărţit DN 66 miercuri seara şi un atac de panică. Un atac de panică urât, de final de campanie, prin care candidatul USP (PDL plus UNPR) la fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircia Muntean, îşi joacă ultima sa carte politică. Care, ca întotdeauna, este un bluf. Toată făcătura are până la urmă un diagnostic clar. Se numeşte panica omului care pierde în politică.

Sursa: nou.zhd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *