Vochiţoiu: Suntem o forţă, câştigăm alegerile!

Haralambie Vochiţoiu

– Domnule Vochiţoiu, campania electorală se desfăşoară de o săptămână. Care sunt obiectivele dumneavoastră şi ale PP-DD pentru alegerile locale?
– Observ că majoritatea politicienilor îşi fac calcule privind funcţiile pe care le vor obţine în urma alegerilor. Pe noi, cei de la Partidul Poporului, ne interesează să demonstrăm că politica poată fi făcută în interesul şi în beneficiul oamenilor. Vă pot spune că PP-DD este foarte iubit în rândul oamenilor din toată ţara. Aţi văzut de ce primire a avut parte Dan Diaconescu la vizita din Valea Jiului şi din judeţul Hunedoara. Mii de români entuziaşti care îşi pun speranţa în Dan Diaconescu şi în PP-DD. Veţi vedea că nu-i vom dezamăgi. Câştigăm alegerile în Hunedoara şi în toată ţara.
– Cum staţi în sondaje şi ce şanse aveţi să câştigaţi şefia Consiliului Judeţean Hunedoara?
– PP-DD este pe locul doi în ţară, în toate sondajele serioase. Suntem pe locul doi şi în judeţul Hunedoara, dar cel mai important este că într-o zonă cu probleme sociale majore, precum Valea Jiului, Partidul Poporului a depăşit deja celelalte formaţiuni politice şi suntem pe primul loc. Ne batem pentru şefia Consiliului Judeţean. În ultimul sondaj, sunt cotat la 30,5 la sută, în creştere. Până la finalul campaniei, vom urca pe primul loc.
– Dacă veţi ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, care vor fi primele măsuri pe care le veţi lua?
– Vom ieftini apa în Valea Jiului, vom salva mineritul, vom face din turism mai mult decât o telegondolă, vom crea locuri de muncă şi vom sprijini repornirea în forţă a agriculturii. Sunt principalele mele preocupări şi veţi vedea că mă voi ţine de cuvânt de îndată ce voi ajunge la Consiliul Judeţean. (Valentin Popescu)

Sursa: mesagerulhunedorean.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *