Vochiţoiu, candidatul Partidului Poporului la şefia CJ Hunedoara: Vom mări pensiile şi salariile cu banii rezultaţi din confiscarea averilor ilegale

Haralambie Vochiţoiu de la Partidul Poporului

Recentele analize publicate de ziarul noastru au arătat declinul judeţului Hunedoara, pe fondul proastei guvernări a tuturor partidelor. Nici PSD, nici PNL, nici PDL nu s-au preocupat de îmbunătăţirea vieţii hunedorenilor, deşi toate s-au aflat sau se află la guvernare.

În ciuda faptului că traiul în judeţul Hunedoara şi mai ales în Valea Jiului este tot mai greu, cei care au guvernat judeţul nu se sfiesc să promită vrute şi nevrute, încercând o dată în plus să-i păcălească pe hunedoreni.
Diferenţa faţă de precedentele campanii electorale este însă aceea că în luptă a intrat şi Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), o forma­ţiu­ne cu foarte mare priză la public şi care este pe cale să schimbe ierarhiile politice, năruind planurile PSD, PNL şi PDL de a fura din nou în complicitate.
Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara şi candidatul formaţiunii la conducerea Consiliului Judeţean, a ţinut să precizeze obiectivele partidului.
“Partidul Poporului este singura formaţiune politică cinstită şi curată, singura care nu a fost niciodată la guvernare şi singura care va readuce încrederea românilor de îndată ce va ajunge la putere. PP-DD este un partid format din oameni muncitori şi cinstiţi care vor lucra doar în interesul şi pentru prosperitatea românilor. Noi nu vom intra în nicio alianţă politică sau electorală cu celelalte partide întrucât toate sunt compromise şi i-au minţit pe hunedoreni. Singurul parteneriat va fi cel cu poporul”, a explicat Vochiţoiu.
Liderul PP-DD a mai declarat că “PP-DD are porţile deschide pentru toţi cei care simt şi gândesc româneşte”. Conform celor mai recente sondaje, PP-DD ar înregistra un scor electoral de peste 30% în judeţul Hunedoara şi în jur de 35% doar în Valea Jiului.
Creşterea spectaculoasă a Partidului Poporului este explicabilă, în condiţiile vizitei lui Dan Diaconescu în judeţul nostru în săptămâna de după Paşte precum şi prin prisma nemulţumirii hunedorenilor faţă de celelalte partide. Haralambie Vochiţoiu s-a pronunţat pe tema locurilor de muncă pentru hunedo­reni.
“Oraşele din judeţul nostru înregis­trează una dintre cele mai mari rate ale şomajului, situaţia fiind cu adevărat gravă în Valea Jiului. De aceea, salvarea mineri­tului, atragerea de investiţii străine, accesarea de fonduri europene şi reluarea raporturilor economice cu parteneri altădată tradiţionali (China, Rusia, statele din Orientul Mijlociu) sunt priorităţi pentru Partidul Poporului”, a subliniat Vochiţoiu.
Liderul PP-DD a mai spus că doreşte ca, prin crearea locurilor de muncă bine plătite, “să contribuie la reîntoarcerea acasă a românilor care au fost constrânşi să plece la muncă în străinătate. Vor fi reîntregite astfel familiile dezbinate, iar tinerii vor avea posibilitatea să lucreze în oraşele natale, fără a fi nevoiţi să plece departe pentru a-şi asigura un trai decent”.
În final, Haralambie Vochiţoiu a rea­mintit că Partidul Poporului va mări pensiile şi salariile astfel încât fiecare român să îşi permită hrană decentă, medicamen­te şi plata facturilor. “Banii pentru pensii şi salarii vor fi luaţi din pensiile şi salariile nesimţite de care beneficiază clientela politică şi din confiscarea averilor ilega­le” a concluzionat Vochiţoiu.

Sursa: gazetadedimineata.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *