Răfuieli politico-penale. „Mircia Muntean are ceva personal cu mine”

Marian Muntean PP DD

Neînţelegerile dintre primarul actual al Devei, Mircia Muntean, şi patronul unei societăţi ce asigură transportul în comun în reşedinţa de judeţ, Marian Muntean (medalion), sunt demult cunoscute.

Ieri, la orele prânzului, Marian Muntean, în cadrul unei conferinţe de presă, a dorit să îi răspundă omonimului său, Mircia, la unele acuze ce i-au fost aduse zilele trecute, dar să mai facă şi alte lămuriri.

„Am fost scos de pe traseu, dar redevenţa s-a încasat”

Pe 12 februarie, o notă a primarului în funcţie al Devei, Mircia Muntean, îl anunţa pe Marian Muntean că, de la 1 martie, i se interzice de a mai presta servicii de transport la Deva. Marian Muntean a contestat adresa în instanţă şi, după părerea sa, Mircia Muntean continuă cu abuzurile, fiind vorba, în cele din urmă, despre o răfuială politică. „Abuzurile primarului, părtaşi fiind şi poliţiştii locali, continuă. Instanţa a decis anularea actului pe 5 aprilie, dar cei în drept nu ţin cont de acest lucru. Mai mult, pe data de 26 martie am achitat redevenţa, în cuantum întreg, pe primul trimestru al anului în curs, deşi activitatrea mi-a fost restricţionată, iar pe traseu am fost „dublat” de o altă societate, care sponsorizează campania electorală a lui Mircia Muntean. În plus, lucrând în paralel, până pe 10 mai, cu societatea care mai efectuează transport pe liniile câştigate, în licitaţie, de către firma mea, mai primesc încă o factură ce îmi cere să plătesc, integral, o taxă de concesiune. Pe 28 mai (astăzi, n.r.) voi face o adresă către Consiliul Local Deva pentru a se recalcula plăţile ce îmi sunt impuse. Şi doresc să fac şi câteva precizări în legătură cu aşa zisa problemă a numerelor false. Nu există nicio dovadă că aş fi implicat într-un proces de urmărire penală în acest caz, eu nefiind înştiinţat, aşa cum prevede legea, de către organele competente în materie. Apoi, în momentul în care s-a ridicat un semn de întrebare în privinţa numărului de înmatriculare a unei maşini, aceasta a fost retrasă imediat de pe traseu. Am dispus efectuarea unei anchete interne la firmă, iar cel care a greşit, dacă se va dovedi acest lucru, va plăti, cu siguranţă. În plus, doresc să precizez că nu am nicio maşină sechestrată, toate cele lăsate, în mod abuziv, fără numere de înmatriculare, de către poliţişti, fiind parcate în curtea firmei. Consider că Mircia Muntean are ceva personal cu mine, din punct de vedere politic. În afara celor enunţate mai sus ar mai cel puţin două motiove pentru care sunt denigrat pe nedrept: primarul în funcţie este deranjat de faptul că am crescut foarte mult în sondaje şi, apoi, nu uită că i-am scos finul (Cosmin Costa, n.r.) din partidul din partea căruia candidez acum pentru funcţia de primar la Deva”, a mai spus Marian Muntean.

Sursa: nou.zhd.ro

Cautari pentru acest articol:

mircia muntean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *