Reducerea preţului apei: MINCIUNA SFRUNTATĂ A USL (PSD + PNL + PC) pentru a-l ţine pe incompatibilul Moloţ în scaun încă 4 ani!

Molot de ce nu zici adevarul oamenilor

De aproape un an de zile, Mircea Ioan Moloţ (membru PNL şi lider al filialei judeţene) s-a luptat cu dinţii pentru ca, la nivelul localităţilor din judeţul Hunedoara, să existe Uniunea Social Liberală. Era oarecum logic. SINGURA şansă a lui Moloţ de a mai rămâne un mandat în fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara, în condiţiile în care PSD este pe val iar PNL stagnează şi nu are oameni de campanie, era să candideze din partea USL. Pentru că, dacă ar fi candidat din partea PNL împotriva oricărui candidat PSD (chiar şi a lui Ioan Rus, actualul lui vicepreşedinte, celebru pentru munca sa de partid: plimbatul megafonului prin judeţ), Moloţ ar fi pierdut cu brio.

Imoral este că, în faţa electoratului din Valea Jiului, Mircea Ioan Moloţ nu spune adevărul franc în faţă: preţul apei creşte şi urmează să tot crească!

Cotidianul nostru se află în posesia documentelor de la Adunarea Generală a Acţionarilor Apa Serv Valea Jiului SA din data de 18 martie 2012. În decursul dezbaterilor, directorul Andrei Cristian Ionică i-a informat pe consilierii judeţeni asupra faptului că acordurile stabilite la nivelul Uniunii Europene prevedeau creşteri ale preţului apei pentru 2011 şi 2012, asemenea creşteri fiind prevăzute şi pentru anii următori, dar că pentru acest an s-a preferat doar o aliniere a preţului apei la inflaţie. Potrivit procesului verbal al şedinţei menţionate, acelaşi domn Ionică a dat şi explicaţia: preţul apei nu a crescut în 2012 atât cât ar fi trebuit “pentru că este an electoral”.
Ziarul Văii Jiului vă spune direct, aşa cum a făcut-o întotdeauna: derularea proiectului de 40 de milioane de euro condiţionează creşterea preţului apei în fiecare an. Moloţ nu poate reduce preţul apei pentru că nerespectarea clauzelor contractuale ale proiectului major de investiţii pentru sistemul de apă şi canalizare din Valea Jiului, pentru care sunt deja semnate 4 contracte din 7, poate duce la întreruperea acestor contracte şi, implicit, banii deja cheltuiţi trebuie deja returnaţi la bugetul Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, chiar dacă proiectele pentru Valea Jiului sunt benefice, Moloţ a uitat să spună populaţiei din Valea Jiului că preţul apei va creşte anual. Şi, FOARTE IMPORTANT, a uitat să o consulte. Revenim.

Sursa: zvj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *