Candidații promit alegatorilor ce visează în Parlament sau la Primărie

Mircia Muntean visează la CJ Hunedoara

Campioni la astfel de lucruri trăznite sunt, de departe, cei doi candidați ai Uniunii Social Populare (PDL + UNPR + rămășițe din PNȚCD), Mircia Muntean, candidat pentru șefia Consiliului Județean, și Viorel Arion, înscris în cursa pentru Primăria Hunedoara.

Mircia Muntean nu a prezent încă un program clar, cu care să meargă în fața electoratului. Toată campania sa de până acum îl vizează pe fostul său coleg de partid, Mircea Ioan Moloț, al cărui nume îl măscărește cu orice prilej. Totul a culminat însă cu o emisiune electorală de la televiziunea patronată de soția deputatului PDL Viorel Arion. Prezent în studio, alături de o păpușă gonflabilă, Mircia Muntean (UNPR, USP) s-a dezlănțuit împotriva lui Moloț (PNL, USL), pe care l-a trimis la stână. Muntean nu a putut să spună nimic concret despre proiectele sale pentru Hunedoara. Mai mult, nu a știut nici măcar ce buget are județul – circa 2.000 de miliarde de lei vechi, el precizând că va împărți 3.000 de miliarde de lei pe zone istorice, pentru că Hunedoara este ridicată pe ”oasele și mormintele oamenilor”. Mai mult, la finalul emisiunii s-a ridicat de pe scaun și a încercat să lovească păpușa.

Viorel Arion (PDL, USP) promite lucruri care nu se vor putea realiza niciodată. De exemplu, el le spune hunedorenilor că le va înființa o plajă publică pe malul lacului Cinciș, aflat pe teritoriul comunei Teliuc. De asemenea, el vrea să construiască o casă a pensionarilor într-un imobil proprietate privată, lucru imposibil de făcut. Mai mult, instigă și la încălcarea legii, folosind afișe în care Mihai Leu apare drept city manager. Postul de administrator public nu se poate obține decât pe baza unui concurs, dar cine se mai împiedică în respectarea legii atunci când candidează de la USP?! În același timp, atât Arion, cât și Muntean încearcă să demonstreze ce mari poeți sunt, cei doi recitând peste tot stihurile stupide pe care le-au compus.

Sursa: nou.zhd.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *