Mircia Muntean si Arca lui Noe…

Mircia Muntean si Arca lui Noe dupa o ploaie torentiala in Deva

E posibil ca din cauza incompetentei administratiei locale oamenii de calitate, care isi platesc taxele si impozitele sa aiba de suferit datorita lipsei de profesionalism a lui MIRCIA MUNTEAN si a besmeticilor lui de viceprimari si consilieri, unul mai prost ca celalalt?Dezamagirea oamenilor nu poate fi exprimata nici prin cuvinte si nici prin poze ci prin ceea ce vezi in ochii lor atunci cand isi privesc curtea maturata de apa ce pare a nu se mai sfarsi.Ochii lor iti arata cat de rau au ajuns sa fie batjocoriti de cei pe care i-au ales din 4 in 4 ani si de la care au asteptat indeplinirea promisiunilor.Dar nu este asa…De la poalele Cetatii Deva pana pe Calea Zarandului apa pune stapanire pe fiecare strada si curte, orasul transformandu-se in MICA VENETIE.Ce face ediulul Devei?

Mircia Muntean si Cosmin Costa dupa ploaia torentiala din Deva

Pai se deplaseaza cu magnifica sa barca marca Skoda pentru a depista cu ochii sai mici si dibaci pagubele provocate de ploile torentiale.
Dar iata ca Noe de Deva nu e asa cum ne asteptam si acesta in loc sa ii ajute pe locuitorii orasului el le face o aroganta si ii opreste pe soferi spunandu-le: „Asta este munca lui Mircea Ioan Molot si a celor de la Apa Prod”.Pai domnule Mircia Muntean asa zisul fost primar, viitor detinut la Barcea, cum dracu sa aiba treaba o strada din Deva cu Consiliul Judetean? Unde mama ei de Africa pe care ai colindat-o tu impreuna cu dromaderul tau de Morogan ai invatat, ca infrastructura unei localitati depinde de Consiliul Judetean si mai ales de cand Apa Prod face lucrari fara stirea primarului?
Dar astea nu sunt intrebari pertinente pentru ca raspunsul nu il vom primi nici de la Noe insusi.

Mircia Muntean si Lucian Morogan dupa ploaia torentiala din Deva

Intrebarea ce ma chinuie cel mai mult este: De ce dracu ti-ai mai tarat dupa tine si animalele de companie, adica Cosmin Costa si animalul cel mai credincios Lucian Morogan. Trebuie precizat ca aceste doua marmote, Costa si Morogan, impreuna cu un alt filfizon incompetent Florin Oancea si cu mai marele lor conducator, Mircia Muntean sunt cei mai in masura sa dea explicatii de ce un oras asa de frumos a ajuns buda lor.

Ba chiar ca sa vedeti ca nesimtirea se transmite de la primar la viceprimar actualul Primar al Devei, Mircia Muntean candideaza pentru Cj Hunedoara iar Florin Oancea fostul viceprimar al Devei simte ca vrea sa se intoarca la primarie dar nu ca viceprimar ci ca PRIMAR, ca doar asa isi poate plati si el datorile pe care le are la banci.

Sursa: spunenuhotieidinromania.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *